Naučijada 2019

Naučijada  2019

Polaznici programa „Putovanje u svet nauke“, iz subote u subotu, upoznaju se sa sve komplikovanijim eksperimentima i suočavaju se sa novim istraživačkim problememima. Program je namenjen deci od 4 do 12 godina i deca su podeljene u grupama. Osim individualnog rada, podstiče se i timski rad. Polaznici sa svojim koordinatorima spremaju poster prezentacije i demonstracije koje će biti predstavlje na Naučijadi 2019 u maju u Zadužbini Ilije M. Kolarca.

Osim polaznika programa „Putovanja u svet nauke“ Naučijadi 2019 mogu da se priključe timovi koji su realizovali minimum 6 eksperimenata sa saradnicama Naučno-obrazovnog centra za decu i mlade.

Sve što je potrebno ukoliko ste zainteresovani da se prijavite putem mejla naucijada2019@gmail.com, a saradnici Naučno-obrazovnog centra za decu proslediće vam sve neophodne podatke.

Polaznike Naučijada 2019 očekuje  25. maja 2019. godine i svečana dodela diploma.

Projekat je podržan od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Program “Putovanje u svet nauke” nastavlja se u subotu, 23.02.2019. godine. U drugom polugodištu minimum dva puta mesečno bice organizovane radionice. Svi zainteresovani, pojedinci, grupe, mogu da nam se priključe. Prijavljivanje za program “Putovanje u svet nauke” isključivo putem mejla: naucnoobrazovnicentar@gmail.com